» 1 vöröshagyma » 4 gerezd fokhagyma » 60 dkg savanyú káposzta » 30 dkg szeitánkocka » 20 dkg füstölt gabonacsemege (készen kapható) » 2 ek. olaj » fehér bors » 1 babérlevél » tengeri só » 1 kk. kurkuma » 1-2 szem szegfűbors » 1 kk. őrölt kömény » 1 ek. pirospaprika
A wokban felhevítjük az olajat, és megfuttatjuk rajta a felaprított hagymát. Rászórjuk a pirospaprikát, és kevés vizet adunk hozzá. Rátesszük a megmosott káposztát. Sóval és fűszerekkel ízesítjük, majd fedő alatt, alacsony hőmérsékleten félpuhára főzzük. Utána hozzáadjuk a szeitánkockát, a gabonacsemegét és az összetört fokhagymát, majd puhára főzzük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom