A szarvascombot egyforma csíkokra felvágjuk, majd egy edénybe tesszük, meghintjük
korianderrel,
rozmaringgal és
kakukkfűvel, majd annyi olajat öntünk rá, hogy teljesen ellepje. Így 1-2 napot hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután a májat is felszeleteljük,
majoránnával és
zsályával ízesítjük, majd ezt is a hűtőbe tesszük. A bog
rácsba tesszük a felaprított
szalonnát és vörös
hagymát, majd ezt megpirítjuk, és ekkor beletesszük a húst.
sózzuk,
borsozzuk, majd egy idő elteltével hozzáadjuk a májat és a
gombát. Közben felöntjük a borral, majd a végén belekerül a bor
só és a bab is. Amikor minden teljesen puhára főtt, ízlés szerint kenyérrel,
burgonyával vagy rizzsel kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>