A libacombokat
sózzuk,
borsozzuk, majd egy tepsibe tesszük, mellészórjuk a felszeletelt
hagymát,
fokhagymát és a
rozmaringot, aláöntünk egy deci bort, és sütőben készre pároljuk. A
gesztenyék héját bevagdossuk, fél órát húslevesben főzzük, majd meghámozzuk, egy tálba tesszük, és ráöntünk néhány kanál pecsenyelevet. Eközben a kelbimbót is megfőzzük, majd
fokhagymás
vajon átforgatjuk,
sózzuk,
borsozzuk. Az utol
só negyed órára a liba mellé tesszük a
gesztenyét is, és hozzáöntjük a maradék borban elkevert keményítőt is. Végül a combokat tálra tesszük a
gesztenyével, meglocsoljuk a besűrűsített
pecsenyelével, majd a kelbimbókkal együtt kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>