A sütőt melegítsük elő. A
narancsokat mossuk meg, és vágjuk le a te
tejüket. A levágott részből vegyük ki a húst, a héját pedig reszeljük le. A
narancsok héját vájjuk ki, hártyázzuk le. A
narancshúst vágjuk apróra. A
tojásfehérjéből verjünk kemény habot. A
tojássárgáját keverjük ki a
cukorral, a
sóval és a pudingporral. Apránként adjuk hozzá a
narancslikőrt. Végül forgassuk bele a
tojásfehérje habját, a kivájt
narancshúst, és a levét. A masszát tegyük a
narancsokba. Mély tepsibe töltsünk 3 ujjnyi vizet, és
narancsokat ültessük bele. Süssük a forró sütőben 20-25 percig. Tálaljuk melegen.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>