Pirítsuk meg a kókuszreszeléket egy
zsír nélküli serpenyőben. Verjük habosra a
tojássárgáját, a
tojást és a cukrot forró
vízgőzben. Állítsuk hideg
vízbe, és kevergessük a
tojáshabot. Verjük fel a
tejszínt, és keverjük hozzá. Kanalazzuk ki a krém 1/3-át, keverjük hozzá a kókuszlikőrt, és tegyük a hűtőszekrénybe.
Keverjük össze a maradék krémet az őrölt
fahéjjal és a
fahéjlikőrrel. Béleljünk ki egy sütőformát sütőpapírral. Kenjük el rajta a
fahéjkrémet, és fagyasszuk le 30 percre.
Keverjük össze a kókuszreszeléket és a
grillázst. Kenjük be a kókuszkrémet a
fahéjas krémmel, szórjuk meg
grillázskeverékkel, majd helyezzük éjszákra a fagyasztóba. Vágjunk ki a fagylaltból csillagokat, tegyük őket a tányérokra, és díszítsük málnával és physalisszal.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>