» 1 kg friss spenótlevél, kemény száruk eltávolítva » 375 g friss ricotta sajt, lecsöpögtetve » 2 teáskanál frissen őrölt szerecsendió » 12 száraz cannelloni csőtészta » 750 g érett paradicsom meghámozva, átpaszírozva
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. Főzzük a spenótot forrásban lévő vízben 1 percig, majd szűrjük le. Vagdaljuk össze apróra, és tegyük egy tálba. Keverjük hozzá a ricotta sajtot és a szerecsendiót. Töltsük meg a tésztát, majd helyezzük egy sütőedénybe, és öntsük a tetejére az átpasszírozott paradicsomot. Süssük, amíg a tészta jó lesz, de ne takarjuk le! Amikor kész tálaljuk.
Elkészítési idő 60 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom