» egy adag sós palacsintatészta » 30 dkg juhtúró » 1 dl tejföl » 10 dkg füstölt sonka » 1 piros húsú paprika » 1 csokor petrezselyem » 2 fokhagymagerezd » őrölt fehér bors » só
Megsütjük a sós palacsintákat. Az áttört juhtúrót tejföllel simára keverjük, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd hozzáadjuk az apró kockára vágott sonkát és piros húsú paprikát.
A töltött palacsintákat tányérra helyezzük, és paprikával, petrezselyemmel díszítjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom