» 500 g zsenge spárga » 2 lap mirelit leveles tészta » 2 hosszában vékony szeletekre vágott póréhagyma » 2 gerezd finomra vágott fokhagyma » 12 szál friss kakukkfű » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Sütőpapírral béleljünk ki egy tepsit. 2 evőkanál olajon pároljuk puhára a fokhagymát és a póréhagymát 3 perc alatt. Tegyük félre. A tésztát tegyük egymásra és vágjuk félbe, majd simítsuk a tepsibe. A megpárol póréhagymát tegyük a tésztára, a tetejére pedig a spárgát. Szórjuk meg kakukkfűvel és locsoljuk meg a maradék olajjal. Sózzuk, borsozzuk. Süssük kb. 15 percig, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom