» 4 libanoni lapos lepény vagy pita » 400 g főtt csirkehús » 100 g saláta » 90 ml majonéz » 2 finomra vágott paradicsom » 1 vékonyra szeletelt uborka » 1 finomra reszelt sárgarépa » 2 evőkanál thai édes csiliszósz » só és frissen őrölt fekete bors
A csirkedarabokat, a majonézt és az édes csiliszószt keverjük össze. A lepényt terítsük ki, osszuk el rajta a csirkés keveréket, az uborkát, a paradicsomot és a reszelt sárgarépát. Sózzuk, borsozzuk meg, majd tekerjük fel, vágjuk félbe és tálaljuk.
Elkészítési idő 5 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom