Szalámi, articsóka és sajt focacciatésztában recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 focacciatekercs vagy 1 nagy focacciatészta » 125 g frissen reszelt provolne sajt » 8 szelet szalámi » 4 vékonyra szeletelt articsókaszív » 1 csokor rukkola » olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
Felmelegítjük a szendvicssütőt. Vágjuk félbe a tésztát, borítsuk be szalámival, articsókával, reszelt sajttal és a rukkolával. sózzuk, borsozzuk. Tegyük rá a tészta tetejét, spricceljük meg olajjal és helyezzük a sütőbe. Süssük 3-4 percig, majd melegen tálaljuk.
Elkészítési idő 14 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom