A felaprított
fokhagymát, vörös
hagymát fonnyaszd meg olajon. Tedd bele a lereszelt zöldségeket, és pirítsd le. Ha a levét elfőtte, öntsd rá a
paradicsomlevet, fűszerezd pikánsra és forrald össze. Egy tűzállótálat kenj ki olajjal, egy lasagne lapot fektess bele. Kisujjnyi vastagon tegyél rá zöldséges ragut, öntözd meg besamellel, szórj rá
sajtot is. Ezt ismételd meg még egyszer és a te
tejére tegyél még egy tészta lapot, majd simítsd el rajta a besamelt, szórd rá a
sajtot és tedd forró sütőbe. 180°C- on 20- 25 percig süsd, míg a
sajt és a besamel megszínesedik. 10- 15 percig pihentesd, majd kockázd fel és tálald. Az asztalon legyen
sajt,
ketchup vagy
paradicsommártás.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>