» 2 dl kefír » 0,5 dl víz » 1- 1 kiskanál só és kenyérfűszer » 1 ek cukor » 8 dkg gabonapehely (búza-, rozs- vagy árpapehely vegyesen) » 40 dkg kenyérliszt » 2,5 dkg élesztő » A tetejére: » 2 ek gabonapehely
A hozzávalókat a megadott sorrendben tedd a kenyérsütő gépbe, és indítsd el normál programon. Ha szépen megkelt a tészta, sütés előtt szórj rá gabonapelyhet.. Ha megsült néhány percig hagyd pihenni a gépben, majd rácsra borítva hagy kihűlni. Egy- két óra állás után szépen lehet szeletelni.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom