» 50 dkg zöld metélt tészta » 1 fej vöröshagyma » 10 dkg márványsajt » 1 ek vaj » 4 dl tejföl » 4 ek tisztított napraforgómag
Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Elkészítés: A felforrósított vajban megpirítjuk a hagymát. Hozzáadjuk a tejfölt és a sajtot. Addig keverjük, míg a sajt elolvad. A napraforgó magot zsiradék nélkül megpirítjuk egy serpenyőben és a mártáshoz adjuk. A megfőtt tésztát leszűrjük, tányérra rendezzük és ráöntjük a sajtszószt, forrón tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom