A kelkáposztát megtisztítjuk, és csíkokra vágjuk. A mogyoróhagymát és a fokhagymát finomra vágjuk. A vajat felhevítjük, és megpároljuk benne a hagymát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a kelkáposztát, és megpirítjuk. Felöntjük a levessel, sózzuk, borsozzuk, és oreganoval fűszerezzük. Lefedve 15 percig főzzük. A tésztát nyersen hozzáadjuk, és 10 percig lefedve főzzük. A tejfölt is belekeverjük. A mogyorót zsiradék nélkül megpirítjuk, és megszórjuk vele a tésztát, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 35 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom