Penne spárgával, gombával és csilipaprikával recept
Hány személyre: 4 személyre
» 500 g penne » 250 g szeletelt, fehér csiperkegomba » 90 g zsenge spenótlevél » 250 ml csirekalaplé » 1 csomó fehér vagy zöld spárga » 2 kimagozott, finomra vágott, piros csilipaprika » 2 gerezd fokhagyma, zúzva » 2 evőkanál friss kakukkfűlevél » 3 evőkanál extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A tésztát főzzük ki sós vízben, szűrjük le és tegyük félre. Melegítsük fel az olajat ás pároljuk benne puhára a fokhagymát, a csilit, a gombát és a spárgadarabokat. Öntsük hozzá a tésztát, öntsük fel az alaplével, majd keverjük hozzá a spenótot és a kakukkfüvet. sózzuk, borsozzuk. 2 percig főzzük még, majd forrón tálaljuk.
Elkészítési idő 20 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom