» 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » 1 nagy fej hagyma, felaprózva » 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 5 olasz kolbász, héját lehúzva » 2 konzerv (400 g) paradicsom a levével » 500 g spagetti » só és frissen őrölt bors » frissen reszelt parmezánsajt
Forrósítsuk fel az olajat közepes tűzön egy serpenyőben, majd süssük meg benne a hagymát és a fokhagymát 3-4 perc alatt puhára. Adjuk hozzá a kolbászt és süssük 5-10 perc alatt barnára. Keverjük bele a paradicsomot és pároljuk 15 percig. sózzuk, borsozzuk.
főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben, szűrjük le és adjuk a szószhoz. Keverjük össze és parmezánsajttal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő 45 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom