» 500 g spagetti » 90 ml extraszűz olívaolaj » 1 száraz csili, összemorzsolva » 150 g pancetta, apróra vágva » 1 fehér hagyma, felaprózva » 50 g friss, felaprózott petrezselyem » 125 g friss Pecorino sajt, lereszelve
Főzzük ki a tésztát enyhén sós vízben.
Forrósítsuk fel az olajat magas tűzön, és üssük meg benne a csilit és a pancettát 3-4 perc alatt. Szedjük ki a pancettát és tegyük félre. Ebben az edényben közepes tűzön süssük meg a hagymát 3 perc alatt. Tegyük vissza a pancettát és pároljuk tovább.
Szűrjük le a tésztát és tegyük az edénybe a többihez. Szórjuk meg petrezselyemmel és sajttal, keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítési idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom