» 90 g fenyőmag » 250 g rukkola » 90 ml extraszűz olívaolaj » 2 gerezd fokhagyma, apróra vágva » 60 g parmezánsajt, lereszelve » só és frissen őrölt bors » 250 g garnélarák megpucolva, farka nélkül » 500 g pillangótészta
Pörköljük meg a fenyőmagot zsiradék nélkül 5 perc alatt. Robotgépben vágjuk apróra a rukkolát, a fenyőmagot, 5 evőkanál olajjal, a fokhagymával és a parmezánnal. Ízesítsük sóval és borssal.
Forrósítsunk fel 1 evőkanál olajat, süssük meg benne a garnélarákot 3-4 perc alatt. sózzuk, borsozzuk.
Főzzük ki a tésztát sós vízben, majd szűrjük le és adjuk a rákokhoz. Tegyük hozzá a rukkolás pestót és melegítsük össze 1-2 perc alatt. Amikor meleg tálaljuk.
Elkészítési idő 50 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom