» 125 g feketeolajbogyó-püré » 90 ml extraszűz olívaolaj » 400 g bolti ravioli, sajt- vagy spenóttöltelékkel » 6 érett paradicsom, felkockázva » 1 evőkanál sós kapribogyó, leöblítve » 2 olajos szardellafilé, összevagdalva » 10 bazsalikomlevél, összetépkedve » só és frissen őrölt bors
Keverjük ki az olajt felét az olajbogyó-pürével. Főzzük ki a tésztát sós vízben 3-4 perc alatt. Szűrjük le és tegyük a pürés edénybe, keverjük össze, és locsoljuk meg a maradék olajjal. Adjuk hozzá a paradicsomot, a kapribogyót, a szardellát és a bazsalikomot. sózzuk, borsozzuk, és keverjük megint össze. Amikor kész tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom