A burgonyát hájában megfőzzük, majd megpucoljuk, és összetörjük. Ezután hozzágyúrjuk a lisztet, a tejben megfuttatott élesztőt és az olajat. Kinyújtjuk, m
Keverjük össze a lisztet, sütőport, fahéjat, szerecsendiót.
Morzsoljuk össze a vajat és adjuk hozzá a liszthez.
Adjuk hozzá a cukrot, tojást, sót és gyúrj
Együtt főzzük a vajat a liszttel és a vízzel, és közben állandóan kevergetjük. Beleütjük egyenként a 3 tojást, de már csak akkor, ha levettük a tűzről.
A tejben elkeverjük a porcukrot, az élesztőt és egy kevés lisztet. Amikor felfutott, összegyúrjuk a többi hozzávalóval, majd meleg helyre tesszük, és állni h
Az élesztőt kevés tejben megfuttatjuk. A tojássárgáját az olvasztott vajjal és a porcukorral kikeverjük, majd hozzáadjuk az élesztőt. A kelesztőben a lisztet
A liszthez hozzáadjuk a vajat, és a tojások sárgáját. Az élesztőt kevés tejben felfuttatjuk, hozzáadva kevés sót, kanál cukrot, evőkanál tejfölt és a rum
A tésztát kinyújtjuk, majd egy széles pohárral köröket szaggatunk ki belőle. Ezután minden második kör közepét még egy pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A
Az összetört gesztenyét a tejszínnel kikeverjük, majd a megsütött fánkokat ezzel megtöltjük. A tejszínt a cukorral és a reszelt citromhéjjal felverjük, majd
Ugrás a lap tetejére >>