» 20 dkg lágy krémsajt » 1 evőkanál tej » 15-20 dkg főtt, villával áttört tengerirák-hús » 3 evőkanál finomra aprított vöröshagyma » fél-egy kiskanál reszelt torma » fél kiskanál finom tengeri só » fél kiskanál őrölt fekete bors » 6 csepp csípőspaprika-mártás » 1 kiskanál Worcestershire mártás
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat összekeverjük, és egy tepsibe kanalazzuk, és addig sütjük, amíg bugyborékolni kezd. Kb. 15 perc. Forrón, sós keksszel vagy pirítóssal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom