» 8 nyers, meghámozott,kizsigerelt garnélarák » 1 dl friss zöldcitromlé » 2 evőkanál friss narancslé » 1 kiskanál őrölt kömény » só és őrölt fehér bors » 2 konzerv chipotlé » 5 dkg frissen reszelt jicama vagy más karalábé, » reszelve » 5 dkg frissen aprított koriander » 5 dkg meghámozott és finomra vágott érett » paradicsom
a garnélarákokat 1 cm-es darabokra vágjuk. A zöldcitrom és a narancs levét, a köményt, a sót és a fehér borsot beletesszük. Összekeverjük és hűtőszekrénybe tesszük, kb. 15 percre.
Kibontjuk, és a konzerv chipotlét, jicamát, a koriandert, a paradicsomot is hozzátesszük, majd jól összekeverjük. Ismét lezárjuk és 15 percig hűtjük. Lehűtve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom