» 20 dkg sült, kicsumázott és felaprított poblano csili » 1 dl olaj » 20 dkg vöröshagyma, felaprítva » 5 dkg petrezselyem, finomra aprítva » 20 dkg hosszú-vagy rövidszemű rizs » 1 doboz darabolt konzervparadicsom, » a levével együtt » 2 dl üveges kagylólé » 2 dl víz » 3 dkg koriander, finomra aprítva » 45 dkg tengeri óriás laposhal-,sügér-vagy » ördöghalfilé, leöblítve, megszárítva és 2,5 » cm-es darabokra vágva » 20 dkg kicsi fésűkagyló » 20 dkg nyers, nagy garnélarák, megtisztítva és » kizsigerelve » friss avokádó vagy zöldcitromcikkek, a díszítéshez
Az olajat egy lábosban megforrósítjuk. A hagymát, 5 percig futtatjuk benne, majd beleszórjuk a petrezselymet és a rizst. Kevergetve főzzük, amíg a rizs megpirul. Miután a rizs megpirult a főzőlébe beletesszük a kicsumázott, felaprított poblano csilit. A paradicsomot, a kagylólevet, a vizet beleöntjük, és felforraljuk, és lefedve lassú tűzön 15 percig főzzük. belekeverjük a koriandert, a halat, a kagylót és a rákot. Lefedjük, és 10 percig főzzük. Avokádó és zöldcitrommal kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom