» 1 tojásfehérje » 6 evőkanál étolaj » 1és 1/2 evőkanál kukoricakeményítő » 500 g falatkákra aprított csirkehús » 2 zöld vagy piros paprika » 2 kimagozott és felaprított, friss, apró chilipaprika » 2 felaprított, szárított chilipaprika » 1 teáskanál frissen préselt gyömbér » 2 evőkanál szójaszósz » 2 evőkanál száraz sherry
A tojásfehérjét lágyan verd fel. Keverd össze gyengéden a keményítővel, egy evőkanál étolajjal valamint a sóval. A csirkét vastagon dörzsöld be vele.
Vágd 4 cm-es kockákra a paprikát. Forrósítsd fel egy vastag falú serpenyőben vagy wokban a maradék olajat, és gyorsan rázva- dobálva a csirkét süsd meg, majd vedd ki. Tedd a wokba a gyömbért, a paprikát valamint a friss és szárított chilit, és süsd további 2 percig rázva- dobálva.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom