Az olajat hevítsük fel, tegyük bele a lila
hagymát, és az apróra vágott
fokhagymát. Adjuk hozzá a felcsíkozott
paradicsomot, és pároljuk kis lángon 5 percig. Adjuk hozzá a
csirkemellet, szórjuk meg
liszttel,
sózzuk-
borsozzuk, és főzzük 5 percig. Öntsük hozzá a bort, hagyjuk kicsit főni, majd adjuk hozzá a levest, és forraljuk fel. Fedjük le, és gyöngyözve főzzük 20 percig. Vegyük ki a csirkét, és tegyük félre. A szószt forraljuk kicsit el, majd tegyük bele a szőlőszemeket, a cukrot, és kis lángon főzzük még 5 percig. A
csirkemellet vágjuk ketté, és tegyük vissza a mártásba, majd tálaljuk.
előkészület: 15 perc, főzési idő: 40 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>