Csirkéből steak-eket vágunk. Megszórjuk
sóval, provence-i fűszerkeverékkel és a hűtőbe rakjuk.
uborkát vékony szeletekre vágjuk, be
sózzuk, majd egymás mellé kiterítjük. Miután a levét kiengedte, a csíkokat egymásra keresztbe helyezzük. Kecske
sajtot egy kis
borssal összegyúrjuk, ott ahol az
uborkák találkoznak, egy kis
sajtot reszelünk, és az
uborka többi részét ráhajtogatjuk. Serpenyőbe olajat melegítünk, és a felvágott kaliforniai
paprikát beleszórjuk. Pirítjuk, majd hozzáadjuk a
tejszínt, és a zúzott
fokhagymát.
A csirkesteak mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Miután elkészült leöntjük a
tejszínes mártással, az
uborkát a hús mellé tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>