Csirkemellet ujjnyi vastagra vágjuk,
sózzuk majd
joghurtos tálkába beletesszük a hűtőszekrénybe.
gombákat felkockázzuk, a gyöngy
hagymát félbevágjuk. A
hagymákat forró olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a
gombát és meg
sózzuk. A
gombákat is lepirítjuk, majd megszórjuk vágott
petrezselyemmel.
Egy másik serpenyőbe olajat melegítünk, majd a
joghurtos csirke mindkét oldalát elősütjük, aztán a
joghurtot ráöntjük és forraljuk egy ideig. A húst pároljuk benne, és közben
tejszínt adagolunk hozzá.
sózzuk és zúzott
fokhagymát teszünk hozzá.
petrezselyemmel meghintjük és
borssal ízesítjük.
gombával és párolt rizzsel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>