» Wasabimajonéz: » 1 ek. friss lime-lé » 2 tk. wasabikrém » 1 csésze majonéz » Nyársak: » 12 nagy garnéla lefejezve » 2-3 ek. extra szűz olívaolaj » só és frissen őrölt bors
Wasabimajonéz:
Keverjük össze a wasabikrémet és a lime-leveket. Adjunk hozzá 3 ek. majonézt, és keverjük össze. Keverjük hozzá a maradék majonézt. A grillsütőt melegítsük elő. A garnélákat húzzuk a nyársakra. Kenjük meg őket olajjal, sózzuk, borsozzuk. Grillezzük meg őket. Forrón tálaljuk a wasabimajonézzel.
Előkészület: 15 perc.
Sütési idő: 4-6 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom