Marhasült béarni mártással receptHány személyre:
» 4 szelet bő kétujjnyi vastag, kicsontozott marhahús
» 1 tk. őrölt
bors» 15 dkg megmosott rövid, tömzsi
sárgarépa» 1 csokor megmosott, megtisztított
spárga» 4 ek. béarni mártás
Hússzeleteket kössük körbe
spárgával. Őröljünk a szeletek mindkét oldalára
borsot. Kenjük meg az előkészített
sárgarépát és a
spárgát olajjal, és szórjuk meg
hagymás
sóval.
Fújjuk be a grillsütőt
olívaolajspray-vel. Fektessük rá a húst és süssük oldalanként 4 1/2 percig, ha
angolosan: 6 percig, ha közepesen.
Tegyük a grillre a répát,
spárgát, és forgatva süssük 6 percig, közben kenegessük olajjal, míg ropogósan puhára nem sülnek.
Melegítsük meg a béarni mártást. Húst a mártással és grillezett zöldségekkel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>