Dörzsöljük be a húst olajjal és a fűszerkeverékkel. tegyük bőrös oldalával lefelé mély edénybe. Rakjuk a hűtőbe 2 órára, majd hagyjuk sütés előtt szobahőmérsékleten állni 20 percig.
padlizsánt szeleteljük fel.
Készítsük elő a grillsütőt alutálcás sütésre. Rakjuk a
csirkemelleket bőrös oldalukkal felfelé az olajozott
rácsra az alutálca fölé. Lefedve süssük 40 percig. Nyissuk ki a fedelet, kenjük meg a húst a barbecue-mártással.
Tegyünk közvetlen hő fölé egy lapos tepsit. Kenjük meg olajjal, majd a
padlizsánt is, és rakjuk a forró tepsire. 2 perc múlva fordítsuk meg, és süssük meg a másik oldalát is.
csirkemellet
padlizsánnal tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>