Szórjuk meg a csirkemellet vegyes fűszerrel.
Dolgozzuk össze a vajat a fokhagymával. Vágjuk félbe a péksüteményeket, és kenjük meg a fokhagymás vajjal.
Készítsük elő a grillsütőt. Az összes hozzávaló kerüljön a beolajozott sütőlapra, a focacciákat hagyjuk utoljára. Süssük meg a hús és a zöldségek mindkét oldalát. Tegyük a focacciát is a sütőlapra a vajas oldalával lefelé, és pirítsuk meg.
Rakjuk a salátát és a padlizsánt a zsemlék aljára, erre kerüljön a húst a gomba és a paprika. Kenjük meg mindegyik réteget egy kis chiliszósszal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom