» 500 g farfalle tészta » 400 g olajos tonhal konzerv » 250 g felezett koktélparadicsom » 60 g zsenge vízi gesztenye » 50 g kalamata olajbogyó » 6 pácolt articsókaszív » fél vékony szeletekre vágott lila hagyma » 2 evőkanál frissen facsart citromlé » 60 ml extraszűz olívaolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A tésztát főzzük meg sós vízben. Szűrjük le és tegyük hidegbe. Szárítsuk meg konyharuhán, majd adjuk hozzá a tonhalat, az articsókát, a hagymát, az olajbogyót, a paradicsomot és a vízi gesztenyét. Locsoljuk meg olajjal és citromlével. sózzuk, borsozzuk és óvatosan rázzuk össze.
Elkészítési idő 27 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom