» 45 dkg lilakáposzta, vékonyra szeletelve » 45 dkg napa káposzta, vékonyra szeletelve » 6 újhagyma, egy kevés zöld szárával együtt » finomra aprítva » 0,5 dl tárkonyecet » 0,5 dl tejföl » 1 zöldcitrom leve » 1 citrom leve » só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint
a kétféle káposztát és az újhagymát összeforgatjuk. Az ecetet, a tejfölt, a zöldcitrom és a citrom levét összekeverjük, és a hagymás káposztára öntjük, és összeforgatjuk. Azonnal tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom