» 4 nagy pár füstölt virsli » 2 nagy ecetes uborka » 1 nagy fej lila hagyma » 2,5 dl tartármártás ( 1 dl majonéz, 1,5 dl sűrű tejföl) » 3 ek. olaj » 1 mk. őrölt fekete bors » 1 tk. mustár » ecet, só, cukor
A virslit főzzük meg. 1,5 dl vizet keverjünk össze az ecettel, a cukorral, fekete borssal és a mustárral. A hagymát vágjuk fel apró kockákra, és sózzuk meg. Az uborkát vágjuk vékony hasábokra. A még forró virslit karikázzuk bele a salátalébe, majd 15 perc után keverjük hozzá a hagymát és az uborkát. Keverjük össze, és tegyük 1-2 napra a hűtőbe. Fogyasztás előtt szűrjük le a levét, és keverjük össze a tartármártással.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom