Saláta olasz kolbásszal, articsókával és spárgával recept
Hány személyre: 4-6 személyre
» 750 g olasz kolbász » 250 g darabokra vágott, zsenge spárga » 6 db olajban marinált, vékony szeletekre vágott » articsókaszív » 3 negyedelt paradicsom » 1 zsenge saláta levelei » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » 1 evőkanál balzsemecet » só és frissen őrölt fekete bors
A kolbász süssük meg egy serpenyőben, kb. 10 percig. Hagyjuk kihűlni. A spárgát főzzük meg sós vízben 3-5 perc alatt puhára. Öntsük le róla a vizet, és hagyjuk kihűlni. A spárgát, a salátát, a paradicsomot és az articsókát tegyük egy salátástálba. A kolbászt szeleteljük fel vékonyan, majd adjuk a salátához. Locsoljuk meg olajjal és balzsamecettel, sózzuk, borsozzuk, majd keverjük össze és tálaljuk.
Elkészítés idő 25 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom