» 50 dkg tisztított, mélyhűtött apró rák » 2 ek szezámolaj » 2 cikk fokhagyma » 2 ek korianderzöld » 2 kk reszelt gyömbér » 2 ek szójaszósz » 1 piros csilipaprika » 1 zöld csilipaprika
A felaprított fokhagymát, koriandert, gyömbért, csilipaprikákat, szójaszószt, szezámolajat összekeverjük. Félig vízzel töltjük meg a wokot, rátesszük a párolórácsot a tetejére, a rácsra a rákokat, és leöntjük a fűszeres mártással. A wokot lefedjük, és 15 percig pároljuk a rákokat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom