Húst apró kockára vágjuk, forró vizet öntünk alá, sózzuk, majd félpuhára pároljuk. Félig párolt húst a léből kivéve a megpirított szalonnára tesszük,
Hagymát zsiradékban megpároljuk, hozzáadjuk a kockára vágott húst, sóval és erős paprikával meghintjük, vízzel felöntjük és puhára főzzük. Hozzáadjuk
Húst fűszerezzük, tűzálló tálban felmelegített vajban mindkét oldalát átsütjük, és 30 percig pároljuk.
Tészta: lisztet összedolgozzuk az olajjal, tojá
Összevágott répát vajban megpároljuk, megszórjuk liszttel, és felöntjük borral. Ízesítjük, hozzáadjuk a babérlevelet, fél órát főzzük, majd szitán át
Burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, karikára vágjuk. Tűzálló tálat kivajazunk, és megszórjuk zsemlemorzsával. Túrót és a vajat habosra keverjük,
Burgonyát megfőzzük, meghámozzuk, kihűtjük, káposztareszelőn lereszeljük. Hozzáadjuk a fűszereket, a lisztet, és villával összedolgozzuk. Sonkát csíkokra
Héjában megfőzzük a burgonyát, meghámozzuk és áttörjük. Felkockázott szalonnát kiolvasztjuk, a burgonyához tesszük, zsírjában megfonnyasztjuk az összevá
Kockára vágott burgonyát a hagymával sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük és a főzővizet félretesszük. Burgonyatörőn átnyomjuk, hozzáöntjük a langyos
Ugrás a lap tetejére >>