» 16 szelet kisebb bárányborda » 4 gerezd fokhagyma » olaj » só » paradicsomszósz » A bundájához: » 3 tojás » 250 g liszt » 50 g élesztő » 2,5 dl pezsgő » só
A felvert tojásfehérjét dolgozzuk össze a liszttel, a tojássárgájával, az élesztővel és a pezsgővel. sóval ízesítjük és egy órát pihentetjük.
A besózott húsokra rakjunk 2 gerezd apróra vágott fokhagymát és locsoljuk meg olívaolajjal. Előmelegített sütőben elősütjük, pihentetjük, a masszában meghempergetjük és fokhagymás olajban kisütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom