Az új
hagymát a zöldjével együtt felkarikázzuk. A petrezselymet finomra vágjuk.
sós
vízben kifőzzük a tésztát, majd leszűrjük. 2 ek. olajat felhevítünk és megpirítjuk benne a
szalonnát. Hozzáadjuk a
hagymakarikákat és 2 percig pároljuk. Felöntjük a borral és a levessel. A
fokhagymát hozzányomjuk a
hagymához,
sózzuk,
borsozzuk és
rozmaringgal fűszerezzük. Kis lángon 3 percig pároljuk. Hozzáadjuk a
sajtot és kevergetve felolvasztjuk. Belekeverjük a petrezselymet. a maradék olajat felhevítjük, és megforgatjuk benne a tésztát. Tányérokra szedjük, és meglocsoljuk a mártással.
Elkészítési idő: 25 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>