A
paradicsomot lecsöpögtetjük, és nagyobb darabokra vágjuk. A
hagymát és a
fokhagymát finomra vágjuk. A p
eperonit megmossuk, félbevágjuk, kicsumázzuk, és csíkokra vágjuk. a
bazsalikomot vékony csíkokra vágjuk. A kukoricát lecsöpögtetjük. A tésztát kifőzzük, és leszűrjük. A
vajat egy nagy edényben felhevítjük, és üvegesre pároljuk benne a
hagymát, majd hozzáadjuk a
fokhagymát és a p
eperonit, majd a
paradicsomot, a kukoricát és a
bazsalikomot. 20 percig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Kakukkfűvel,
sóval és
borssal fűszerezzük. A tésztát tányérra szedjük, meglocsoljuk a mártással és megszórjuk reszelt
sajttal.
Elkészítési idő: 45 perc.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>