Kenjünk ki egy lapos tűzálló tálat olajjal, fektessük bele a halszeleteket.
Keverjünk öntetet a
fokhagymából,
sóból,
köményből, oreganóból,
borsból, achiote-porból és a
narancsléből, majd öntsük a halra.
Vágjuk a
hagymát vékony karikára, vagdaljuk apróra a
fokhagymát. Szeleteljük fel a
paradicsomot. Vágjuk csíkokra a
paprikát, karikára a
chilit.
Tegyük a zöldséget a halra, tegyük a tálra a te
tejét, majd rakjuk 1 órára a hűtőszekrénybe.
15 perccel a pácolás idejének lejárata előtt melegítsük a sütőt 250 fokra. Vegyük ki a tálat a hűtőből, majd süssük a halat 20 percig.
Tálalás előtt szórjuk meg
korianderlevelekkel.
Tortillával kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>