» 3 fel vöröshagyma » 2 db paprika » 2 kg sertés csülök » só, bors, ízlés szerint » 4 ek. sertés zsír » 2 ek. őrölt paprika
A vöröshagymát és a paprikát apró kockákra vágjuk, majd üvegesre pároljuk.Ha az alap átsült akkor hozzáadjuk az őrölt paprikát.A csülköt rögtön ezután beletesszük és felengedjük vízzel. Ha elkezd forrni sóval és borssal ízesítjük. 1,5 óra főzés után levehetjük a tűzhelyről. Friss kenyérrel, főtt burgonyával vagy galuskával tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom