» 50 dkg polip » 30 dkg kínaikel » 12 dkg szárított fafülgomba » 12 dkg rizsmetélt » 1 hagyma » 1 csokor metélőhagyma » fél dl szaké (rizsbor) » 2 ek szójaszósz » 2 citrom leve » 1 ek szezámolaj » őrölt fehér bors » só
A polipot elkezdjü főzni, hozzáadjuk a hagymát, rizsbort, citromlé felét, és puhára főzzük a polipot. Ezután a levest leszűrjük a polipo csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a felcsíkozott kínaikelt, metélőhagymát, a vízben áztatott gombát, az üvegtésztát, és az egészet leöntjük szójaszósszal, maradék citromlével, szezámolajjal, sóval, borssal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom