Tisztítsuk meg a halakat. Forrósítsuk fel egy lábosban az olajat, pirítsuk meg rajta a hagymát, répát és zellert. Adjuk hozzá a paradicsomot, vizet, fedjük le,
Megfőtt burgonyát és a reszelt hagymát vegyítsük el a halikrával. Adjuk hozzá az olajat, 2 ek. vizet, a citrom levét, hogy sűrű mártást kapjunk. Előételké
Halat egyenlő szeletekre vágjuk, és 1,5 l vízben az összevágott hagymával, répával, zellerrel feltesszük főni. Ráöntjük az olajat, fűszerezzük, és fedő
Halat megdörzsöljük sóval és meglocsoljuk a citrom levével. Zöldségeket és paradicsomot 1,5 l sóval, babérlevéllel, borssal ízesített vízben, olajjal együ
Felolvasztjuk a vajat egy mély lábasban, hozzáadjuk a darát, és megpirítjuk. Hozzátesszük a píniamagot, és a hámozott, rudakra vágott mandulát, megbarnítjuk
Főzzük fel a vizet cukorral 10 percig. Forrósítsunk fel olajat és vajat, adjuk hozzá a grízt és keverjük, amíg megpirul. Adjuk hozzá a szirupot folyamatos keve
Forrázzuk le a szőlőleveket. Pároljuk meg a hagymát a fél adag olajjal. Adjuk hozzá a rizst, egy csésze meleg vizet, majd a többi hozzávalót az olajon és a ci
Tegyük a zöldségeket forrásban lévő vízbe, és 30 percig főzzük. Szűrjük le, sózzuk meg, és tálalás előtt locsoljuk meg citromos olajjal.
Ugrás a lap tetejére >>