» 1 1/2 kg polip » 1 teáscsésze olaj » 1 hagyma apróra vágva » 1 cikk apróra vágott fokhagyma » 1 pohár fehér nemes bor » 3 érett paradicsom » 500 g rövid makaróni
Mossuk meg a polipot, tegyük egy fazékba víz nélkül és hagyjuk főni, amíg a levét elissza, majd daráljuk le kis darabokra. Pároljuk meg olajban a hagymát, fokhagymát és a polipot. Locsoljuk le borral, és adjuk hozzá a lehéjazott és átpasszírozott paradicsomot, sót, borsot és hagyjuk főni. Ezután adjunk hozzá még egy kevés vizet, és szórjuk bele a makarónikat.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom