» 500 g csőtészta » 500 g paradicsom » 1 apróra vágott hagyma » 1 cikk apróra vágott fokhagyma » apróra vágott petrezselyem » 1/2 teáscsésze olaj » kevés cukor » 1/2 teáscsésze reszelt kemény sajt
Pároljuk meg a hagymát. Adjuk hozzá a lehéjazott és ledarált paradicsomot, petrezselymet, fokhagymát, cukrot, sót, borsot, és hagyjuk lassan főni. Főzzük meg a tésztát sós vízben, szűrjük le, és adjuk hozzá a kész szószt. Keverjük össze és hagyjuk, hogy egy keveset főljön még az étel. Szórjuk meg reszelt sajttal.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom