» 1 kg spenót » 300 g apróra vágott hagyma » 1 csokor apróra vágott kapor » 1 apróra vágott póréhagyma » 2 tojás » 1 1/2 kávéscsésze olaj » só, bors » 500 g rétes lap
Forrázzuk le a spenótot, majd aprítsuk fel. Pároljuk meg olajban a hagymát és a póréhagymát. Vegyük le a tűzről a lábost és adjuk hozzá a kaprot, felvert tojásokat, spenótot, sót, borsot és keverjük jól össze. Kenjünk meg egy tepsit olajjal, tegyük bele a megolajazott lapok felét rá. Osszuk el a tölteléket rajta, és fedjük le a maradék lappal. Süssük kb. 1 óráig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom