» 4 tojás sárgája » 125 g porcukor » 250 ml tejszín » 4 ek. gesztenyepüré » 1 tk. kávélikőr » tetszés szerint durvára vágott dió
A tojások sárgáját és a porcukrot vízgőz fölött habosra keverjük. Hozzáöntjük a tejszín felét és krémesre keverjük. Belekeverjük a gesztenyepürét, majd lehűtjük. Hozzáadjuk a kávélikőrt. A maradék tejszínt habbá verjük, elkeverjük benne s diót, majd hozzáadjuk a mártáshoz.
Ostyával vagy amerikai palacsintával kínáljuk.
Elkészítési idő: 5 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom