» 500 ml tej » 75 g marcipánmassza » 125 g cukor » 25 g vaníliás pudingpor » 3 tojás sárgája » 4 ek. durvára vágott mandula » 4 cl. amaretto likőr
A tejet felforraljuk, majd félre húzzuk. A marcipánmasszát apróra felvágjuk, cukorral és pudinggal összekeverjük, majd a tejbe tesszük.
Folyamatos kevergetés mellett felforraljuk, majd félrehúzzuk és elkeverjük benne a tojások sárgáját és a mandulát. A likőrrel ízesítjük.
Süteményekhez, édességekhez kínáljuk.
Elkészítési idő: 20 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom