» 1 kiskanál finomra aprított petrezselyem » 1 kiskanál reszelt vöröshagyma » 2 nagy, főtt tojás sárgája » 1 kiskanál szardellapaszta » 1 gerezd fokhagyma, zúzva » 1 nagy tojás » 2,2 dl extra szűz olívaolaj » 2 evőkanál kapribogyó, leöblítve, lecsöpögtetve » és megszárítva » fél citrom leve
A mártáshoz a petrezselymet, a hagymát, a főtt tojássárgáját, a szardellapasztát, a fokhagymát, az egész tojást turmixgépben krémesre keverjük. Amíg a gép forog lassan belecsorgatjuk az olajat. Addig keverjük, míg a majonézhez hasonló állagú lesz. A kapribogyót és a citromlevet könnyedén beleforgatjuk, és tálalásig hűtve tartjuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom